Aktör – All

Indra – Sollentuna tjejjour

Nivå: Generella

  • Föreläsningar och utbildningar för skolor och andra som arbetar med ungdomar.
  • Målgruppsinriktade workshops och gruppträffar, på t.ex. skolor, fritidsgårdar eller i föreningar

Nivå: Första linjen

  • Stöd för tjejer, queera- och transpersoner i form av samtal, antingen via digitala kanaler som chatt eller via fysiska möten.

Indra Tjejjour är en ideell, partipolitiskt och religiöst obunden förening. Vi stöttar och stärker unga tjejer och transpersoner som av olika anledningar behöver någon att prata med. Vi arbetar även preventivt genom att prata om våld, normer och makt med ungdomar på skolor och fritidsgårdar.

Stödverksamheten

I vår chatt är du som definierar dig som ung tjej eller transperson, 10 – 25 år, välkommen med alla dina frågor och funderingar. Du kan vara helt anonym och vi har tystnadslöfte. Inga ämnen är för stora eller för små. Hos oss kan du även få en regelbunden stödkontakt. Då hörs du med en och samma person under en lite längre period. Antingen genom mejl, chatt, telefon eller genom att träffas. Mejla kontakt@indratjejjour.se om du vill få en stödkontakt.

Den utåtriktade verksamheten

På Indra tjejjour arbetar vi mycket med utåtriktat arbete och vi kommer gärna till er skola eller verksamhet för att arbeta med normer och värderingar kring sexualitet, genus, och våld. Vi har föreläsningar och workshops för både elever/unga och yrkesverksamma. Hör av dig till oss så sätter vi ihop ett upplägg som passar just er!

Kontaktuppgifter:

Du kan chat­ta med Indra tjejjour följande dagar/tider:

Tisdagar: 13:00-15:00
Onsdagar: 19:00-21:00
Söndagar: 15:00-17.00

Telefonnummer: 0735-77 49 51, e-postkontakt@indratjejjour.se

Indra tjejjour håller till i ungdomshuset Arena Satelliten i Sollentuna.

Mer information finner du på hemsidan.